Over ons

Over ons

Over ons

Stoal is een Belgisch fabrikant van metalen systeemplafonds met geïntegreerde LED-oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en eigen productie kunnen we op korte termijn uw project uitwerken of concrete oplossingen aanbieden.

Rik Keersebilck

Project Manager

STOAL - Rik Keersebilck

Caroline Wybo

Back Office

STOAL - Caroline Wybo

 

Als Belgisch fabrikant, gevestigd in het hart van West-Vlaanderen stelt Stoal u een nieuw en ruim assortiment van metalen systeemplafonds met geïntegreerde LED-oplossingen.
 
Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat al te vaak verschillende aspecten tijdens de nieuwbouw- of renovatiefase als losstaande actiepunten werden behandeld.
Plafonds, wanden, vloeren, meubilair zouden één passend geheel moeten vormen. Als bouwheer of architect wilt u steeds dat het totaalbeeld klopt!
 
Ook bij Stoal besteden we hier uitgebreid aandacht aan.
Onze plafondsystemen, LED-modules en ventilatie-aansluitingen zijn zodanig ontwikkeld dat alles perfect op elkaar aansluit en één totaalpakket vormt.
Nieuwe technologieën of ontwikkelingen integreren wij naadloos in onze systemen met behulp van ons R&D afdeling.
 
 
Het spreekt voor zich dat een mooi concept niks is zonder een kwalitatieve afwerking en up-to-date componenten.
Een sterk doorgedreven kwaliteitszorg en een continu investeren in een high-end machinepark staan hiervoor garant.
Gecombineerd met onze jarenlange ervaring op het vlak van projectopvolging en productontwikkeling zorgen we voor een perfect 'totaal-plafond-pakket' geïntegreerd in uw project.

Let's meet?

Contacteer ons